4.11.10

Una oportunitat Global

Article publicat a la revista Tribuna el mes de Novembre de 2010

Amb l’obertura del nou complex Tecnocampus es dóna el tret de sortida a un dels projectes que han estat bandera de l’administració com a eix de desenvolupament pel Maresme i que des del sector de les Noves Tecnologies (TIC) entenem que ha de ser el gran dinamitzador pels propers anys.
Ara toca que Universitat, Administració i Empresaris aprofitem de debò el nou ecosistema per a la creació i el desenvolupament d’un sector i d’unes empreses TIC que siguin realment globals molt més enllà del territori on neixen i creixen. Hem d’aprendre que en aquest sector allò que no és excel•lent, que no és el millor, difícilment podrà competir i créixer.
Per aconseguir aquest èxit ara tenim l’entorn que permetrà que la universitat transmeti encara més il•lusió als seus alumnes, que l’administració faciliti encara més l’activitat que realment sigui d’alt valor afegit i amb possibilitats de retorn i que l’empresa sigui capaç de reinventar-se una i altra vegada mirant més lluny a cada volta.
Així doncs, a partir del proper mes de desembre ens trobareu ja traslladats a l’edifici de negocis el rengle, al Tecnocampus, per continuar treballant, aprenent i creixent junts.

Carles Güell
Director Güell Consulting i opentiendas.com

1 comentario:

Anónimo dijo...

Was a good platform for us to run Roba stay for the first time. Here, all the members and present and future companions had been able to to} see Roba in all his appeal and energy,” he says. It may have simply launched a probably large innovation for land-based casinos, but Creedroomz isn’t resting on its laurels. Hambardzumyan says Creedroomz is dedicated to exceeding the preliminary novelty issue of Roba by way of fixed innovation and updating of the processes. It varieties half of} the business’ continued efforts to 메리트카지노 enhance participant experience.