28.3.11

Reptes segon trimestre 2011

Calendari de reptes segon trimestre 2011

1 opentiendas.com
Seguir desenvolupant la plataforma alhora que incrementant el nombre de clients i les vendes d'aquests. En els 12 darrers mesos hem aconseguit multiplicar un 300% les vendes del conjunt de botigues, cal seguir incrementant el ritme de creixement.
També cal fer les primeres proves del model de partner amb una sèrie d'empreses interessades en comercialitzar la plataforma a Espanya i a Sud Amèrica.

2 Tienda náutica
La millora de la plataforma opentiendas així com la feina de l'equip han permès continuar creixent a Espanya al voltant del 60%/any en un sector molt afectat per la crisi i les exportacions ja suposen un 20% de les més de 400 comandes mensuals. Aquest trimestre té que ser el de la consolidació a França i Anglaterra amb les marques topbateaux i topboats respectivament.


3 topbarcos.com
Presa i comunicada la decisió de no vendre el portal de classificats estem desenvolupant un pla a curt plaç per a desenvolupar i passar a monetitzar el portal.
Millora de rendiment adequant la plataforma al volum de tràfic que ha assolit (més de 2.000.000 pàgines vistes al mes) -> Actualització de disseny -> Desenvoluapment de serveis Premium de pagament

Per què?
Com a mostra res com el darrer missatge d'un usuari de tot just fa una hora:
"Felicitarles por su web. El amarre lo alquilé a través suyo y además consulto la página a menudo. Gracias"


4 Nou projecte XXX
Sabem de les nostres limitacions de temps i de $ per afrontar nous projectes així que possiblement tinguem que esperar per arrancar un nou projecte que tenim dissenyat.
Tenim 3 projectes en els que estem competint a primera divisió nacional, fent el pas a la internacionalització i ara cal monetitzar-los i consolidar-los abans d'abordar-ne de nous. Veurem si sabem esperar ...

No hay comentarios: