4.12.12

Edifici el Rengle Mataró

Novament goteres a l'Edifici el Rengle a Mataró de Pumsa i novament ens trobem amb el nivell de gestor i d'administrador que ha portat la economia de la ciutat de Mataró al lloc on es troba actualment.

Després ens extranya que l'edifici estigui casi buit i només puguem omplir parcialment un edicifi tecnològic amb supermercats. Sense treure-li cap mèrit al Mercadona i a la seva estratègia i que benvingut sigui a un edifici que altraments emblaria abandonat.

Però ens sap molt greu que no se li pugui treure profit a un equipament tant potent que sembla que es gestioni amb un interès gens proporcional a la inversió brutal que ha suposat i a la despesa mensual que segueix suposant.

Si posem una banderola a la finestra per fer un reclam un dia immediatament tenim l'arquitecte a l'oficina per queixar-se. Si tenim goteres i reventa el magnífic tub verd o fins i tot si demanem per llogar una part dels baixos per un negoci nou Pumsa desaparareix. És una llàstima. Estem parlant que hem demanat diverses vegades per llogar part dels baixos de l'edifici i aquí no ha vingut ningú. El motiu? ells preferirien lo còmode, llogar els milers de metres de la façana de planta baixa a un unic llogater. Mentre aquest futur llogater gegant no arriba està tot buit engreixant el deute de l'administració però aquí no passa res.

Com exemple de qualitat el millor una mostra de la instal.lació. Això ho han vist els del Tub Verd, ho ha vist l'arquitecte de Pumsa, ho ha vist tothom. Amb aquesta qualitat no ens pot extranyar que reventi el tub verd cada dos per tres.

Crec que es te quer ser molt més rigurós en un edifici que sembla ser que finalment hauria costat 22 Milions d'euros, un 42% per sobre del pressupost inicial.

No hay comentarios: