4.2.09

Comencem bé

Comencem l'any entrant a nous comptes en els que desenvoluparem projectes estratègics. Per exemple aquest mes hem tancat un acord amb LOCALRET per tal de desenvolupar la plataforma de gestió amb 900 Ajuntaments Catalans i amb el Consorci Hospitalari de Catalunya un pla de desenvolupament en fases per tot el 2009 incloent des de desenvolupament pel propi Consorci fins a col•laboració en projectes europeus.

En el sector sanitari ja tenim una experiència que ha estat determinant per ésser triats pel Consorci Hospitalari. Treballem des de fa anys amb l'Hospital Clínic, amb el Departament de Salut de la Generalitat, amb la Estación Biológica de Doñana, hem participat en projectes de Salut en l'àmbit de la Comissió Europea, etc.

Pel que fa a Localret han valorat molt especialment que tinguem presència en més 20 Ajuntaments Catalans i alguns d'altres com Màlaga (llàstima de Mataró però diuen que 'Ningú és profeta a la seva terra'), que estiguem treballant per la majoria de departaments de la Generalitat així com la Xunta de Galicia, el CSIC, etc.

És esperançador començar l'any entrant a nous clients on si fem una bona feina (que la farem!) seran clients de continuïtat donat que la nostra participació es centra en processos estratègics i de negoci.

Aquest any no podem dir blat fins el 31 de Desembre però de moment anem bé.

No hay comentarios: