9.7.08

El Grup d’Empreses de Noves Tecnologies de la Informació i la Comunicació del Maresme constata que el sector de les TIC és clau per afrontar la crisi



GENTIC, Grup d’Empreses de Noves Tecnologies de la Informació i la Comunicació del Maresme, amb cinc anys d’existència i membre de la FAGEM, ha celebrat la seva sisena assemblea. Carles Güell, és l'actual vicepresident de Gentic actuant en nom de Güell Consulting Technologies.


GENTIC, en el marc de l’assemblea general ha constatat que la crisi econòmica està afectant al sector TIC en menor mesura que altres sectors de l’economia. GENTIC atribueix aquest fet a que el sector de les noves tecnologies aporta un alt valor afegit per la qualificació del seu personal, per la complexitat dels serveis que s’ofereix i pel fet de que el nostre país encara té un llarg recorregut d’accés a la tecnologia fins arribar als països capdavanters d’Europa tant a nivell d’usuari com a nivell empresarial.

Per GENTIC, la cooperació entre els socis és fonamental per crear sinèrgies i per afrontar plegats la conjuntura del moment. Aquesta és la raó per la qual s’ha aprofitat l’assemblea per presentar el nou Portal web, que integra opcions avançades per aquesta cooperació entre les empreses membres. Aquesta cooperació entre els socis es veu plasmada en la creació del Consell Consultiu.

GENTIC, que actualment compta amb 60 socis, que representen un increment d’un 5% respecte l’any passat, i que en el marc de l’assemblea general per unanimitat han aprovat la gestió feta durant quest darrer any, ha plantejat els nous reptes de cara l’any que ve.

En el marc de l’assemblea els representants de Caixa Girona, patrocinadors de l’esdeveniment va comprometre “el manteniment del compromís d’aportar finançament a un sector, que com el tecnològic es estratègic per l’economia maresmenca i catalana”.

A l’assemblea en paraules de Josep Lluís de Gabriel, President de GENTIC “des de GENTIC el proper any aprofundirem en tres eixos: seguir potenciant la creació d’oportunitats de globalització de les empreses TIC del Maresme facilitant la sortida al mercat exterior de les mateixes, incrementar al mateix temps el compromís amb el nostre entorn més proper al mateix temps que reforçar l’associació creant noves comissions i dinamitzant encara més l’activitat quotidiana de GENTIC”.

No hay comentarios: