18.9.09

Pont Tecnològic Cono sur - darrera jornada de programa oficial

Després d'una sessió informativa sobre ajuts del Govern per a projectes d'internacionalització per a empreses mixtes Espanya-Argentina, el Ministerio de Desarrollo Económico ha tingut la gentilesa de convidar-nos a dinar a la planta noble de la seu del Banco Santander - Río on ens han presentat el seu projecte estrella Distrito tecnológico.

Seguint el model del 22@ es tracta de convertir en un temps rècord una zona industrial en una parc tecnològic que permetrà la creació de 30.000 llocs de treball.

El model organitzatiu i de gestió de la ciutat autònoma permet arguments atractors com un descompte absolut d'impostos durant 10 anys a les empreses que es s'instal.lin al parc sota la cobertura de la llei 2.972 per a la promoció d'indústries TIC. Aquesta es una noticia fantàstica per a les empreses que apostin pel parc i no tant bona per a les empreses competidores que no s'hi instal.lin.

Acabada ja la agenda oficial del Pont Tecnològic i donades les coincidències amb el nostre projecte Tecnocampus Mataró-Maresme el Misisterio de Desarrollo Económico ens ha proposat una visita i sessió de treball demà al matí al Parque de los Patricios per a conèixer el projecte sobre el terreny i posar punts en comú.

Donat que avui era la darrera jornada amb programa oficial hem aprofitat per a fer-nos una foto de grup.



Tot i la intensitat de l'agenda programada hem tingut el temps suficient per a desviar el taxi lo necessari per poder fer una parada a l'estadi del Boca.

No hay comentarios: