17.3.09

Contactes i contactes

Avui he estat amb un amic que ocupa un lloc molt destacat.
Parlàvem de la importància de la xarxa de contactes en els moments difícils (ja siguin de conjuntura o de projectes complexos) i precisàvem com més enllà de les grans xarxes de contactes eren importants aquells en els que confies.

Aquesta ha estat sempre la meva forma d'entendre la vida i l'empresa. No sempre és fàcil detectar i apreciar la gent que coneixes en la que pots confiar de veritat però encara ho és menys aconseguir i mantenir la confiança de la gent que t'envolta. I això últim a vegades té un preu però mantenir la paraula i el compromís a la llarga és la millor inversió. Precisament són les ocasions en les que mantenir el compromís té un cost aquelles que el posen a prova i en evidència generant relacions potents que esdevenen un avantatge competitiu molt més fort que les societats, les UTEs o els propis projectes.

Espero que aquesta crisi serveixi per a que la societat recuperi els valors que van fer que els nostres avis progressessin en unes condicions que de ben segur van ser més dures que les que puguem tenir ara o com a mínim per a que detectem nous amics en els que recolzar-nos quan recuperem el camí expansionista.

1 comentario:

WebManagerService dijo...

Correcto.

Lo se llama "reputacion", si, si, eso que se gana con los años y se pierde en segundos.

Eso es lo que ahora funcionará.