25.3.09

Estat obres Tecnocampus Mataró

Avui finalment hem tingut la reunió amb PUMSA per explicar-nos l'estat i la evolució de les obres de l'edifici de negocis el rengle situat a la zona Tecnocampus - Mataró - Maresme.

Ens han dit que la data prevista serà gener de 2010, el retràs és degut a haver tingut alguns problemes amb l'aigua i el nivell freàtic. Sigui com sigui sembla que ja està superat i que la data gener 2010 seria gairebé segura.
Per altra banda han realitzat negociacions amb entitats bancàries per establir precondicions per a les empreses que prefereixin subrogar la hipoteca que tenen concedida.Després d'explicar-nos que tot va be, ens hem posat un casc i hem anat a veure les obres.

Jo també portava casc gentilesa de FCC (l'empresa constructora)


El primer que hem vist és la embergadura de les dues plantes de parking, que tindran una alçada suficient per al trànsit de furgonetes.A hores d'ara les bombes segueixent funcionant per treure l'aigua.


Les obres de l'hotel del davant també evolucionen a bon ritme.


Part de la plaça elevada sobre el primer pis ja està construïda.
En Daniel Girona (de Güell Consulting) comprovava que les vistes s'ajusten a les expectatives.


En tot moment hem pogut contar amb la màxima atenció i detall en les explicacions tant de'n Jordi Núñez com de'n César de PUMSA. A la foto explicant detalls a en Jordi Gabarró de Consultors d'emas i a un servidor.
S'ha utilitzat un sistema de cablejat tensat en el formigó.


Des de la planta de tractament de residus sortirà el tub verd que portarà aigua freda i calenta pels sistemes de calefacció i aire condicionat. A banda de suposar un estalvi econòmic situarà l'edifici al màxim nivell en termes de sostenibilitat.
Des d'allà dalt veiem el nostre actual edifici al nord.


L'edifici d'oficines annex també estarà connectat tot i deixar espai entre els edificis.Ja a dalt al tercer pis finalment hem vist una secció ja construïda del que serà el terra de la nostra oficina.Amb aquesta visita per fi veiem com va prenent forma el projecte tecnocampus en el que varem apostar ja fa bastants anys i que ja és una realitat.
Publicar un comentario