27.3.09

JCI Empresaris Barcelona - La grant nit del jove emprenedor

Ahir a la nit vam tenir l'event anual de la JCI empresaris Barcelona a l'hotel Majestic.


Aquest és el capítol de la JCI que vaig fundar a Barcelona l'any 1999 de la mà de Juan Ángel Narváez qui ahir era guardonat com Senador conjuntament amb MITSI ITO. Uns anys després el grup va crèixer i treballar fins ser reconegut l'any 2002 amb la incorporació d'emprenedors del nivell de'n David Sanz o l'Àlex Acero.


Va ser molt emocionant veure com aquell grupo modest que varem crear ha evolucionat fins convertir-se en referent d'empreneduria a Catalunya. Ahir varem contar amb la presència de la Regidora de l'Ajuntament de Barcelona Gemma Mumbrú i el secretari general de l'Agència Catalana de la Uventut Julià Fernández.

L'event va ser inaugurat per l'Antonio González Barros, President del Grupo Intercom, que va fer una ponència molt interessat sobre les claus per emprendre i les característiques que ha detectat en els 40 emprenedors amb els que ha treballat al Grupo Intercom.
Entre moltes altres aportacions interessants va mencionar que els grans portals del Grupo Intercom els van fundar joves emprenedors menors de 23 anys referint-se a Infojobs, softonic i emagister.




El moment més important pels que hem viscut la JCI va ser la formalització l'afiliació de dos nous socis de la mà de'n Marc Gimferrer, President Nacional de la JCI.

I abans de marxar varem fer una foto de fundadors i presidents per orde cronològic fins el president actual (Francisco Domínguez), hi erem casi tots.

No hay comentarios: